Bereikbaarheid De Klub

Het is natuurlijk altijd een punt van aandacht geweest: die “rare” plek waar wij zitten. Maar gelukkig is er altijd nog Google Maps die onze gasten altijd op de juiste plek brengt. Maar met de werkzaamheden waar we nu letterlijk middenin zitten, wordt het ook voor onze navigatiesystemen moeilijk.

Omdat we in een gebied zitten waar veel gebouwd en verbouwd wordt hebben we steeds meer last van omleidingen rondom De Klub, waardoor onze bereikbaarheid enigszins lastig is geworden. Maar onthoud: WE ZIJN SOWIESO BEREIKBAAR. Linksom of rechtsom, er is altijd een omleiding die je naar onze fijne Klub brengt. Hier even wat tips:

AUTO
• Op het moment zijn er geen omleidingen in onze directe omgeving als je met de auto komt.

FIETS
Kom je via de Kanaalweg? Vanaf de Nelson Mandelabrug (bij villa Jongerius) kan je niet meer verder. Volg onze borden via de Truus van Lierlaan. Zo kom je uitendelijk op het Anne Frankplein terecht, daar steek je over en ga je naar links. Dan ben je op de Europalaan en wijst het zich (of je navigatie) vanzelf.
• Kom je vanuit het centrum via de Balijelaan? Voor jullie verandert er niks! Wat heerlijk hè?!

Ben je verdwaald en kom je er echt niet uit? Bel even naar 030 20 40 531 dan kunnen we je hopelijk verder helpen.

WhatsApp Image 2018-09-27 at 18.16.02.jpeg