Ode aan De Klub! 10 t/m 16 juli

Ongelooflijk maar waar: We bestaan alweer VIER (4!) jaar!

Op 7 juli 2014 om 19:00 uur kwamen onze familie en een aantal hele goeie vrienden voor de allereerste keer binnen in De Klub. Een uur daarvoor stonden we nog de tafels in elkaar te zetten, de krukken in elkaar te schroeven en de bloemetjes in de vaasjes te zetten. We hielden die avond een proefdiner. Er vloeiden tranen van trots, blijdschap en vermoeidheid.

Nu is het vier jaar later. Nog altijd supertrots op onze Klub. Met al dat ongelooflijk fantastische personeel en die lieve gasten.
Nog steeds vloeien er af en toe tranen van blijdschap en trots, en zeker ook van vermoeidheid. Maar dat laatste is iets wat we er dubbel en dwars voor over hebben: Hard werken voor het bedrijf van onze dromen.

De hele week bestaat ons menu uit klassieke Klubgerechten; onze lievelingsgerechten die we door de jaren heen geserveerd hebben.

Kom ons vierjarig bestaan vieren met ons en reserveer!

DSC_9262.jpg