Weekmenu

dinsdag 18 TOT EN MET maandag 24 juni 2019
 

Voor

Hollandse Nieuwe • Blini • Haringkuit • Augurk • Biet • Bieslook •
Goudsbloem • Crème Cru • Brioche
Of
King Boleet • Oesterblad • Zeekraal • Blini • Augurk • Biet • Bieslook •
Goudsbloem • Crème Cru • Brioche (v)

Tussen

Rotolo • Buffelmozarella • Parijse Champignon • Lamsoor • Snijbiet (v)

Hoofd

Baambrugs Big • Venkel • Asperge • Artisjok • Tuinbonen •
Langoustine-Beurre Blanc
Of
BloemkoolVenkel • Asperge • Artisjok • Tuinbonen • Beurre Blanc (v)

Na

Bloedsinaasappel • Witte Chocolade • Kerrie-Crumble • Mango • Verveine


De Klub serveert iedere week een nieuw menu. Er zijn altijd twee keuzes bij zowel voorgerecht als tussengerecht en hoofdgerecht; één vegetarisch, de andere met vlees of vis.

Menu 3 gangen € 35,00 ( €53,00 met bijpassende wijnen )
voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht
kaasplateau i.p.v. dessert + €3,75

Menu 4 gangen € 43,50 ( €65,50 met bijpassende wijnen )
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht - nagerecht
kaasplateau i.p.v. dessert + €3,75

Menu 5 gangen € 50,50 ( €76,50 met bijpassende wijnen )
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht - kaasplateau - nagerecht

All-In Menu € 87,50
oester, charcuterie, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplateau, nagerecht, wijnarrangement