Dinsdag 23 januari tot en met zaterdag 27 januari 2018

Voor

Steak Tartare • Oester • Rundervet • Walnoot • Eidooier • Zeewier

Of

Porcini • Knolselderij • Kappertjes • Walnoot • Eidooier (v)

Tussen

Langoustine • Bloedworst • Aardappel • Gort

Of

Ei • Scamorza • Aardappel • Gort (v)

Hoofd

Wilde Eend • Flowersprouts • Aardappel • Appel • Biet •
Meiknol • Pastinaak • Jus 

Of

Arancini • Pastinaak • Crottin de Chavignol • Anijschampignons • Biet •
Meiknol • Pastinaak • Beurre Blanc • Thaise Basilicum (v)

Na

Biest • Mascarpone • Rozenwater • Granaatappel • Meringue


De Klub serveert iedere week een nieuw menu. Er zijn altijd twee keuzes bij zowel voorgerecht als tussengerecht en hoofdgerecht; één vegetarisch, de andere met vlees of vis.

Menu 3 gangen € 34,00
kaasplateau i.p.v. dessert + €3,50

Menu 4 gangen € 42,00
inclusief tussengerecht of kaasplateau

Menu 5 gangen € 49,00
voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplateau, nagerecht

All-In Menu € 85,00
oester, charcuterie, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplateau, nagerecht, wijnarrangement