Dinsdag 17 tot en met ZONdag 29 juLi 2018
 

Ode aan het Varken en Schaaldieren

Voor

Amandes • Reuzel • Bloedworst • Appel • Kropsla • Zuurdesem • Zwarte Knoflook

Of

Amandel • Geitenkaas • Wortel • Appel • Kropsla • Zuurdesem • Zwarte Knoflook (v) 

Tussen

Bisque • Gerookte Room • Crepinette • Baambrugs Big   

Of

Tomaat • Gerookte Room • Lamsoor • Spinazie • Ricotta (v)

Hoofd

Varkensrack • Kokkels • Serrano • Venkel • Snijbiet • Polenta

Of

Groentenroulleau • Epoisses • Venkel • Snijbiet • Polenta (v) 

Na

Yoghurt • Rabarber • Meringue • Witte Chocolade • Parelgort


De Klub serveert iedere week een nieuw menu. Er zijn altijd twee keuzes bij zowel voorgerecht als tussengerecht en hoofdgerecht; één vegetarisch, de andere met vlees of vis.

Menu 3 gangen € 34,00 ( €52,00 met bijpassende wijnen )
kaasplateau i.p.v. dessert + €3,50

Menu 4 gangen € 42,00 ( €64,00 met bijpassende wijnen )
inclusief tussengerecht of kaasplateau

Menu 5 gangen € 49,00 ( €75,00 met bijpassende wijnen )
voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplateau, nagerecht

All-In Menu € 85,00
oester, charcuterie, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplateau, nagerecht, wijnarrangement