Lisa (gastvrouw), Jasper (chef-kok) en Joost (gastheer) vormen De Klub samen met hun gasten, het personeel, de leveranciers en iedereen die aan komt waaien.

Met hen delen ze hun smaak, aandacht en gevoel voor stijl die zich niet alleen uiten in pure ingrediënten en wijnen maar ook in het interieur en bijvoorbeeld het keramische servies van Suzan Becking – een van de vele huurders van Vechtclub XL die op hun eigen manier bijdragen aan De Klub. Groenten worden verbouwd in de moestuin op de parkeerplaats, met Kerst hangen er kalkoenen aan het spit en worden de gangen afgewisseld met een blazers ensemble van bevriende muzikanten.

Het eten is gebaseerd op de klassieke Europese keuken met Aziatische en Scandinavische invloeden. Elke week is er een nieuw menu waarin zoveel mogelijk seizoensgebonden en duurzame producten worden verwerkt. De ontvangst getuigt van ouderwets en vanzelfsprekend gastmanschap. Wat De Klub vooral onderscheidt is het Klubgevoel: in De Klub ben je uit en thuis, thuis en uit.