NIEUWSBRIEF!

Het is ongelofelijk maar waar: na bijna 9 jaar De Klub hebben we EINDELIJK besloten om een nieuwsbrief te gaan versturen!
Aan het begin van elke nieuwe maand sturen we een mail met daarin het nieuwe maandmenu, leuke nieuwtjes, speciale evenementen/lunches/themadiners, vacatures en ga zo maar door!

Vind je het leuk om die nieuws brief maandelijks te ontvangen? Vul dan je gegevens in via deze link en dan komt het helemaal goed!

Hieronder de nieuwsbrief van maart:

NIEUWSBRIEF MAART 2023

Eindelijk, het is maart!
De lente is in aantocht (al zou je het nu nog heel even niet zeggen), de eerste biertjes in de zon op ons terras zijn al getapt, de plantenbakken beginnen weer te bloeien...we hebben zin in een mooi, zonnig terrasseizoen! Jullie ook? Kom vooral lekker langs, tot gauw!
 

MENU MAART (NOG T/M 2 APRIL)

reserveren kan via www.deklub.nl/reserveren

Entree
Paddenstoelen • geitenkaas • raddicchio • witlof • macadamia • nashipeer • enoki (v)

 Tussen
- Raviolo • witvis • hollandse garnalen • bisque • venkel • forelkuit
- Raviolo • caponata • koolrabi beurre blanc • ricotta • burrata • venkel • kappertjes (v)

 Tussen
Focaccia • ui • gist • mosterzaad • kastanje (v)

Piece
- Rund • aardappel • jus de veau • radijs • appel • bleekselderij
- Bloemkool • romescosaus • aardpeer • pecorino • eidooier (v)

 Dessert
Chocolade • Sichuan peper • hangop • freekeh

 
ZONDAG 9 APRIL: EERSTE PAASDAG
Ode aan het Ei en Riesling!

 De supermarkten zijn alweer vol geramd met chocolade-eitjes in de meest bizarre smaken, chocoladehazen, eenden, kippen... je kan er eigenlijk niet omheen.
En speciaal voor pasen gaan wij weer eens een "Ode aan...?" doen!
Paasontbijt doe je natuurlijk lekker thuis, maar let op, doe rustig aan op eiergebied, want daarvoor kom je in de middag naar De Klub.
Wij gaan namelijk een driegangen lunch serveren waar het ei centraal staat. 
Denk dan niet aan een gekookt, gebakken of roereitje hè?!
Onze klubchefs gaan namelijk helemaal los op het ei!
En wat drinken we daarbij? Riesling natuurlijk: Onze lievelings in de lente.
Hans van Margaret Wines (Shout out naar Hans!) zoekt wat mooie flessen erbij en we maken er een topmiddag van.

Wil je erbij zijn? De aanvangstijd is 13:00 uur. 
Kosten: €50,00 inclusief wijn
Reserveren doe je via deze link

CHARCUTERIE: CHORIZO

Wist je dat we al onze charcuterie zelf maken? Terrines, patés, Bresaola, Coppa di Klub... allemaal uit de handen van Jasper en zijn keukenteam. Wij hebben twee mooie droogkasten die minutieus worden afgesteld en getweakt en waar de mooiste producten worden gedroogd. Afgelopen weekend is Jasper begonnen aan een nieuwe worst, namelijk chorizo!
Nog even wachten en binnenkort ligt die dus te shinen op je bordje charcuterie.

VACATURES 

We zijn met spoed op zoek naar afwassers!
Ben of ken jij iemand die 2/3/4 avonden in de week beschikbaar is (ongeveer van 16:00 tot 24:00 uur) en het leuk vindt om er een sport van te maken alle vaat zo snel en glanzend mogelijk te doen en op te bergen? Die graag werkt in een hecht team en ook nog eens hard kan werken? Die mee wil naar Down The Rabbit Hole EN Lowlands om de afwas van de artiesten te doen?

Ook zoeken we per april leuke mensen in de bediening! Ben of ken jij iemand die 2/3/4 avonden in de week beschikbaar is? Ervaring heeft in de horeca? Of helemaal geen ervaring maar wél heel veel zin om nieuwe dingen te leren? Die graag werkt in een fijn en hecht team en mee wil met ons naar Down The Rabbit Hole en Lowlands om de artiestencatering te verzorgen?

Mail dan naar info@deklub.nl, dan kunnen we een keer kletsen! Blijf je bij ons werken voor minimaal 3 maanden, dan krijg je op onze kosten een diner voor 2 personenen inclusief alles.


OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 24.00 uur.
De lunchkeuken is geopend tussen 12.00 en 14.30 uur en de dinerkeuken tussen 18.00 en 22.00 uur.
Buiten die tijden ben je natuurlijk van harte welkom voor een drankje of een borrelhapje.

Wil je De Klub een keer afhuren voor een besloten gezelschap?
Dat kan in overleg 7 dagen in de week. Mail daarvoor naar info@deklub.nl

Lieve groeten,

Jasper, Lisa en de rest van het Klubteam!